foto

Salem Kali

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Virtual Revolution
2014 Colt 45
Dealer
2011 1, 2, 3, voleurs (TV film)
2010 Survivant(s)
2009 Prorok
2008 Ochrana státu
2006 Pour l'amour de Dieu (TV film)
2005 Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)

TV seriály

2015 En Immersion (TV seriál)
De Profundis (E03)
Narcose (E02)
Les Naufragés (E01)
2011 Frajeři (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Seuls contre tous (S02E02)
2009 Vive les vacances! (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
La Commune (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Survivant(s)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky