foto

Andreas Leupold

  • nar. 1959
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kruso (TV film)
Lux: Krieger des Lichts
Láska mezi regály
Tatort - Kopper (TV film)
2017 Nicht mit uns! Der Silikon-Skandal (TV film)
2016 Sag mir nichts (TV film)
2014 Tatort - Großer schwarzer Vogel (TV film)
2013 Freiland
Saturntage (studentský film)
2012 Die Besucher
Lösegeld (TV film)
2011 Bojovnice
Chatrč v lese
Ein starkes Team - Gnadenlos (TV film)
Stilles Tal
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
2009 Der neue Tag (studentský film)
Lenz (TV film)
Lidská stonožka
Schuldig (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Eva Blond: Šestý smysl (TV film)
2001 Lebewohl
1999 Ich habe nein gesagt (TV film)
Lola + Bilidikid

TV seriály

2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod per Post (S10E15)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace