foto

James Bolam

  • nar. 16.6.1935 (85 let)
    Sunderland, Tyne-and-Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Just Around the Corner (TV film)
Unconditional
Unconditional
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2007 Célébration (TV film)
2003 Zabijte krále
2002 Harold Shipman - Doktor Smrt (TV film)
2000 It Was an Accident
1998 Návod k vraždě (TV film)
1997 Jak si usteleš... (TV film)
The Missing Postman (TV film)
Øen i Fuglegaden
1996 Stella šlape chodník
1995 Clockwork Mice
1994 Seaview Knights
1991 Second Thoughts
1987 Beiderbecke Tapes, The (TV film)
1982 The Plague Dogs
1978 Jak se vám líbí (TV film)
1976 Fešáci
1975 In Celebration
Philanthropist, The
1973 Šťastný to muž
1972 Straight on Till Morning
1971 Crucible of Terror
1968 Otley
1967 Half a Sixpence
1964 Murder Most Foul
The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)
1962 H.M.S. Defiant
Osamělost přespolního běžce
Takové milování
1961 Kitchen, The

TV seriály

2019 The Comedy Years (TV seriál)
2016 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 3 (S06E03)
Epizoda 2 (S06E02)
2009 Grandpa in My Pocket (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hříchy otců (S07E03)
2001 Bedtime (TV seriál)
2000 Close & True (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1988 Andy Capp (TV seriál)
Beiderbecke Connection, The (TV seriál)
1987 Father Matthew's Daughter (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
The Beiderbecke Affair (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál) - a.z.
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1973 Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Tickertape (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Choice of Coward, A (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Taxi! (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 The Odd Man (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV seriál)
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál) - a.z.
2003 WTO - Wrecking Animal Protection - vyp.
2000 History of Britain, A (TV seriál)
1977 Unorganized Manager: Part One: Damnation, The
Unorganized Manager: Part Two: Salvation, The
1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky