foto

Christian Wolff

  • nar. 11.3.1938 (81 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hannas schlafende Hunde
Treppe Aufwärts
2009 Láska z Benátek (TV film)
2008 Hotel snů: Čína (TV film)
2007 Inga Lindström: Návrat do Vickerby
Osamělé fjordy (TV film)
Vítězství lásky (TV film)
2004 Geheimnis der Karibik (TV film)
2003 Africké slunce (TV film)
2002 Zkouška lásky (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Zugvögel der Liebe (TV film)
2000 Stimme des Herzens (TV film)
1997 Kap der guten Hoffnung (TV film)
1996 Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1994 Traumschiff - Dubai, Das (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)
1988 Tagebuch für einen Mörder (TV film)
1986 Geheimnis von Lismore Castle, Das (TV film)
Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Grenzenloses Himmelblau (TV film)
Seitenstechen
1983 Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1982 Mein Sohn, der Minister (TV film)
1980 Weekend (TV film)
1976 Tatort - Kassensturz (TV film)
1975 Ohnmächtige Pferd, Das (TV film)
1974 Der Scheingemahl (TV film)
Ungeliebte Frau, Eine (TV film)
1972 Die Bilder laufen (TV film)
Stalo se na zámku Wildberg
1971 Außer Rand und Band am Wolfgangsee
Die fast verkrachte Reise (TV film)
Glückspilze (TV film)
Wenn mein Schätzchen auf die Pauke haut
1970 Das Mädchen meiner Träume
Minister und die Ente, Der (TV film)
1968 Lebeck (TV film)
1967 Předsvatební cesta
Schloß in Schweden, Ein (TV film)
Tagebücher (TV film)
1965 Der Diplomat auf Eis (TV film)
Kriminalmuseum - Der Brief (TV film)
1964 Ball der Diebe (TV film)
Das Kaffeehaus
Lana - Königin der Amazonen
1963 Feuerwerk (TV film)
Lady Frederick (TV film)
Mein Leopold (TV film)
Nacht am See, Die
1962 Wetter veränderlich (TV film)
1961 Via Mala
1960 Die Fastnachtsbeichte
Schlußakkord
1959 Abschied von den Wolken
Alt Heidelberg
Am Tag, als der Regen kam
Der blaue Nachtfalter
Kabale und Liebe (TV film)
Kriegsgericht
Verbrechen nach Schulschluß
1958 Bacio del sole, Il
Der Schinderhannes
Die große Woge (TV film)
Es war die erste Liebe
1957 Frühreifen, Die
Immer, wenn der Tag beginnt
Jinak než ty a já

TV seriály

2004 Das Traumhotel (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1983 Nesthäkchen (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1969 Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
1967 Sherlock Holmes (TV seriál)
1965 Die Schlüssel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Meine Frau Susanne (TV seriál)

Dokumentární

2012 Ostrov pokladů Robinsona Crusoea (TV film) - vyp.
2011 Terra X: Mordakte Museum (TV film) - vyp.
Terra X: Sturm auf Jerusalem (TV film) - vyp.
2010 Terra X: Deutschland von oben (TV seriál) - vyp.
1982 Terra X (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace