foto

Sabine Bach

  • nar. 16.9.1956 (63 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Raus in den Sturm (TV film)
2016 Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
2013 Neue Adresse Paradies (TV film)
2011 Für immer daheim (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sevilla (TV film)
2010 Rosamunde Pilcherová: Láska na obzoru (TV film)
Tajemství jezera Loch Ness 2 (TV film)
2009 Loď snů - Peru – Miami (TV film)
2007 Dámy z Parkalle (TV film)
Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
2006 Auftauchen
2004 Doktor ve Wachau (TV film)
Heimspiel
Küss mich, Kanzler! (TV film)
2001 Venus Talking
1998 Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1994 Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
1984 Das Leise Gift (TV film)
1980 Berlin Chamissoplatz

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Hanna - Folge deinem Herzen (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Herbststurm (S08E07)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod im Internat (S01E10)
1999 CityExpress (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 So ist das Leben! Die Wagenfelds (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Salzburger Nockerln (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky