foto

Marian Meder

  • nar. 11.11.1980 (36 let)
    Herdecke, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lotta & der Ernst des Lebens (TV film)
2015 Oskarreif
Už je tady zas
2014 Brezeln für den Pott (TV film)
Ohne Dich
2013 Freiland
2012 On je žena (TV film)
2010 Albánec
Empathie (TV film)
Katie Fforde: Křehké štěstí (TV film)
Osudové setkání (TV film)
Povinně nezadaný
2009 Dawn
Exploze
Legenda o Janě
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Mörderischer Frieden

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Ballistik (E02)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
… und dann noch Paula (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2012 Auf Herz und Nieren (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Tod eines Schlachters (S03E11)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Klinik am Alex (TV seriál)
Pietshow 2 (TV seriál)
2008 Pietshow (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nobbie Vazquez (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace