foto

Cornelia Köndgen

  • nar. 1958
    Weingarten, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Elser - mohl změnit svět
2014 Be My Baby (TV film)
Göttliche Funken (TV film)
2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
2011 Tod am Engelstein (TV film)
2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
2007 Mörderischer Frieden
2005 Tatort - Die Spieler (TV film)
2001 Pianistka
1997 Bella Ciao (TV film)
Nacht der Nächte - School's out, Die (TV film)
Qualtingers Wien
Tatort - Morde ohne Leichen (TV film)
1996 Schloßhotel Orth - Tage der Entscheidung (TV film)
1994 Etwas am Herzen
1992 Duett (TV film)
1988 Gunst der Sterne, Die (TV film)
Hot Nights, Dirty Days
1985 Sache ist gelaufen, Die
1983 Martin Luther (TV film)
1980 Vor Sonnenuntergang (TV film)
1978 Schwüle Tage (TV film)
1977 Jugendliebe, Eine (TV film)
1976 Feuerwerk

TV seriály

2015 Huck (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Sinan Toprak (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Pfarrerin Lenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 Hiob (TV seriál)
Onkel Silas (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Dirty Days (TV film)

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace