foto

Zofia Saretok

  • nar. 28.3.1938
    Lodž, Polsko
  • zem. 10.3.2013 (74 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Král Ubu
2001 Córa marnotrawna
1999 Jakub lhář
1998 Feuerreiter
Záhada diamantu
1996 Sortez des rangs
1995 Bébé coup de foudre (TV film)
1992 Sprawa kobiet (TV film)
1989 Umění milovat
Vítězství ducha
1986 Ga, ga - sláva hrdinům
1985 Baryton
Milosc z listy przebojów
1983 Austeria
1979 Zpáteční lístek
1975 Kazimír Veliký
1965 Popely
1959 Cafe pod Minoga

TV seriály

2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
1999 Trędowata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Bal sylwestrowy (E23)
Sam na placu boju (E22)
Prostytutki i CKM (E03)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1980 Królowa Bona (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace