foto

Zbigniew Suszyński

  • nar. 26.7.1961 (57 let)
    Rypin, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Smrt Witolda Pileckého (TV film)
2002 Teorie relativity
2001 Tryumf pana Kleksa
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 Skok
1998 Młode wilki 1/2
1996 Autoportret z kochanką
Velikonoce u slepiček (TV film)
1993 Pozegnanie z Maria
Samowolka
1992 Wielka wsypa
1990 Korczak
1989 Poslední zvonění
1986 Prywatne śledztwo
1984 Stín kapradiny
1983 Zánik samoty Berhof

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Kilof czy stetoskop? (S02E11)
Kto kogo? (S02E10)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nagranie (S01E10)
Duże kłamstewka (S01E07)
007 (S01E04)
další epizody (5)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (8)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
Oficer z Berlina (S02E03)
další epizody (4)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Calkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Dziki (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Gwiazdy telewizji - część 2 (E40)
Adam i Ewa (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1994 Jest jak jest (TV seriál)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)
1989 Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace