foto

Krzysztof Kalczyński

  • nar. 4.5.1937 (82 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Moje kolo
2010 Mała matura 1947
2009 Enen
Miasto z morza
Popiełuszko. Wolność jest w nas
2000 Poslední mise
1988 Dotknieci
1985 Baryton
1979 Předsunutá hlídka
Racławice. 1794
Sekret Enigmy
1978 Hallo Szpicbródka, czyli ostatni wystep Króla Kasiarzy
Sowizdrzał świętokrzyski
1976 Con amore
Doktor Judym
1973 Lazaret neznámeho vojína
1972 Dama pikowa (TV film)
System
1971 Kaszebe
1968 Ostatni po Bogu
1966 Lenin v Polsku
1965 Zakochani sa miedzy nami

TV seriály

2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2007 Determinator (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1999 Trędowata (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1990 Dziewczyna z Mazur (TV seriál)
1989 Gdańsk 39 (TV seriál)
Modrzejewska (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1970 Przygody psa Cywila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace