foto

Leszek Piskorz

  • nar. 14.5.1947 (72 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klecha
2017 Wojciech Kossak: Przysięga Kościuszki na rynku w Krakowie w dniu 24 marca 1794
2014 Bohové
2010 Joanna
Krzysztof (TV film)
Naverbovaná láska
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2008 Drzazgi
2007 Futro
Katyň
Taxi A
2004 Cudownie ocalony (TV film)
Prodloužený víkend (TV film)
Šrámy
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1995 Legenda Tatr
1994 Śmierć jak kromka chleba
1989 Oko cyklonu
1988 Chichot Pana Boga (TV film)
Gwiazda piolun
1987 Smierc Johna L.
1985 Alabama
Dluznicy smierci
1983 Do góry nogami
1980 Zielone lata
1978 Sowizdrzał świętokrzyski
1976 Dulscy
1975 Noci a dny
1974 Opowiesc w czerwieni
1973 Veselka

TV seriály

2015 Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
2013 Lekarze (TV seriál)
Rodzicielskie kłopoty (S03E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nowe rozdanie (S01E02)
Na rozdrożu (S01E01)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Na Serbii (S02E02)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1980 Z biegiem lat, z biegiem dni... (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1969 S nasazením života (TV seriál)
Akce "Dubový list" (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace