foto

Corinna Binzer

  • nar. 17.1.1967 (52 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kirschblüten & Dämonen
2016 Der Komödienstadel - Ein Garten voll Schlawiner (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Göttinnen weißblau (divadelní záznam)
Die letzte Sau
2015 Der Komödienstadel - Der fast keusche Josef (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Paulas letzter Wille (divadelní záznam)
2014 Der Komödienstadel - Alpenglühn und Männertreu (divadelní záznam)
2013 Der Komödienstadel - Allein unter Kühen (divadelní záznam)
2012 Der Komödienstadel - Obandlt is! (divadelní záznam)
2011 Der Komödienstadel - A Flascherl vom Glück (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz ist Gold (divadelní záznam)
Die Tote im Moorwald (TV film)
Eine ganz heiße Nummer
2010 Der Komödienstadel - Das Kreuz mit den Schwestern (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Doktorfalle (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Duttenfeiler (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Glenn Miller & Sauschwanzl (divadelní záznam)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Der Komödienstadel - Adam und Eva im Paradies (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die schöne Münchnerin (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Pension Schaller (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Das Cäcilienwunder (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Versuchung des Aloysius Federl (divadelní záznam)
2006 Kdo dřív umře, je déle mrtvý
2005 Der Kömedienstadel - Die Maibaumwache (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Herzflimmern (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace