foto

Heide Ackermann

  • nar. 1945
    Fischbachau, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström: Ausgerechnet Söderholm (TV film)
2018 Die Toten von Salzburg - Zeugenmord (TV film)
Petting statt Pershing
2016 Eine Sommerliebe zu dritt (TV film)
2013 D'Sunn scheind schee
2005 Zeit der Fische (TV film)
2002 Unterholz (TV film)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
1997 Kabel und Liebe (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
1991 Moving
Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1989 Tatort - Bier vom Faß (TV film)
1986 Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1983 Martin Luther (TV film)
1981 Die Rumplhanni (TV film)
1974 Aus der guten alten Zeit – Goldfüchse
1965 Der Spielverderber - Das kurze, verstörte Leben des Kaspar Hauser (TV film)

TV seriály

2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Ein Ton zu wenig (S02E06)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Mir san die Brandls! (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Komödienstadel - Der Unschuldsengel (divadelní záznam)
2018 Der Komödienstadel - Odel verpflichtet (divadelní záznam)
2016 Der Komödienstadel - Ein Garten voll Schlawiner (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Göttinnen weißblau (divadelní záznam)
2015 Der Komödienstadel - Paulas letzter Wille (divadelní záznam)
2014 Der Komödienstadel - Wenn’s lafft, dann lafft’s (divadelní záznam)
2013 Der Komödienstadel - A Mordsgschicht (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Allein unter Kühen (divadelní záznam)
2012 Der Komödienstadel - Die fromme Helene (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Obandlt is! (divadelní záznam)
2011 Der Komödienstadel - A Flascherl vom Glück (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz ist Gold (divadelní záznam)
2010 Der Komödienstadel - Das Kreuz mit den Schwestern (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Doktorfalle (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Duttenfeiler (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Glenn Miller & Sauschwanzl (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Verhexte Hex (divadelní záznam)
Komödienstadel - Endstation Drachenloch (divadelní záznam)
2008 Der Komödienstadel - Adam und Eva im Paradies (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die schöne Münchnerin (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Foulspui (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Pension Schaller (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Alles fest im Griff (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Das Cäcilienwunder (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Versuchung des Aloysius Federl (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Der Habererbräu (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der weibscheue Hof (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Hopfazupfa (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Maibaumwache (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - 's Brezenbusserl (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Prinzregentenhirsch (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Skandal im Doktorhaus (divadelní záznam)
2003 Der Komödienstadel - Das Attenhamer Christkindl (divadelní záznam)
2002 Der Komödienstadel - Achterbahn ins Glück (divadelní záznam)
2001 Der Komödienstadel - Heldenstammtisch (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Jacobi-Verschwörung (divadelní záznam)
2000 Der Komödienstadel - Die Bißgurrn (divadelní záznam)
1999 Der Komödienstadel - Der Zigeunersimmerl (divadelní záznam)
1998 Der Komödienstadel - Der Verkaufte Großvater (divadelní záznam)
1996 Der Komödienstadel - Zur Ehe haben sich versprochen (divadelní záznam)
1985 Der Komödienstadel - Onkel Pepi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky