foto

Robert Giggenbach

  • nar. 11.6.1954 (64 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Vůně vanilky (TV film)
2014 Bocksprünge
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
Unterwegs mit Elsa (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Familie inklusive (TV film)
Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
Manche mögen's glücklich (TV film)
Trojitý hazard (TV film)
Wiedersehen in Malaysia (TV film)
2011 Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
2006 Tod einer Freundin (TV film)
2005 Gruzínská píseň lásky (TV film)
2004 Ich will laufen! Der Fall Dieter Baumann (TV film)
Kommissarin Lucas - Vergangene Sünden (TV film)
Pod bílými plachtami: Kompas lásky (TV film)
2003 Gone
Im Schatten der Macht (TV film)
Třetí vlna zločinu
2002 Hinterlassenschaften (TV film)
Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Die Meute der Erben (TV film)
Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
2000 Oh, du Fröhliche (TV film)
Po stopě mé dcery (TV film)
Případy profesora Capellariho: Mrtví nemlčí (TV film)
Tatort - Blaues Blut (TV film)
Verlorene Kinder (TV film)
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
Element des Todes (TV film)
Tatort - Restrisiko (TV film)
1997 60 Minuten Todesangst (TV film)
Big Ben - Smrt na turné (TV film)
Für immer und immer
Hotel Shanghai (TV film)
Inside the Boxes (studentský film)
Porträt eines Richters (TV film)
Tierarztpraxis Dr. Sperling (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Tresko - Amigo Affäre (TV film)
1995 Geborgte Nest, Das
Lena Christ - Geliebt hat mich meine Mutter nie (TV film)
Mutters Courage
Vánoční koncert (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende... auf Capri (TV film)
Gefangene Liebe (TV film)
1993 Die Umarmung des Wolfes (TV film)
Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
Neposvěcená válka (TV film)
1991 Rache ist süß
1990 Hrozná holka
1981 Die heilige Johanna der Schlachthöfe (divadelní záznam)
Heinrich auf der Erbse
1978 Persil ist auch kein Schnittlauch

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Muž v pozadí (S13E07)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál) - herec, a.z.
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Pyjama für drei (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Jennifer Nitsch - Tod einer Schauspielerin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace