foto

Robert Giggenbach

  • nar. 11.6.1954 (66 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Vůně vanilky (TV film)
2014 Bocksprünge
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
Unterwegs mit Elsa (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Familie inklusive (TV film)
Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
Manche mögen's glücklich (TV film)
Trojitý hazard (TV film)
Wiedersehen in Malaysia (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
2006 Tod einer Freundin (TV film)
2005 Gruzínská píseň lásky (TV film)
2004 Ich will laufen! Der Fall Dieter Baumann (TV film)
2003 Gone
Im Schatten der Macht (TV film)
Talks (studentský film)
Třetí vlna zločinu
2002 Hinterlassenschaften (TV film)
Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Die Meute der Erben (TV film)
Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
2000 Oh, du Fröhliche (TV film)
Po stopě mé dcery (TV film)
Tatort - Blaues Blut (TV film)
Verlorene Kinder (TV film)
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
Element des Todes (TV film)
Tatort - Restrisiko (TV film)
1997 60 Minuten Todesangst (TV film)
Für immer und immer
Hotel Shanghai (TV film)
Inside the Boxes (studentský film)
Porträt eines Richters (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
Zvěrolékař dr. Sperling (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)
Tresko - Amigo Affäre (TV film)
1995 Geborgte Nest, Das
Lena Christ - Geliebt hat mich meine Mutter nie (TV film)
Mutters Courage
Vánoční koncert (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende... auf Capri (TV film)
Gefangene Liebe (TV film)
1993 Die Umarmung des Wolfes (TV film)
Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
Neposvěcená válka (TV film)
1991 Rache ist süß
1990 Hrozná holka
1981 Heinrich auf der Erbse
1978 Persil ist auch kein Schnittlauch

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zukunftsmusik (S18E03)
Alte und neue Freundschaften (S18E02)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2011 V podezření (TV seriál)
Persönliche Sicherheiten (E18)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Preis der Schönheit (S05E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Herbststurm (S08E21)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Muž v pozadí (S13E07)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verpasste Zeit (S09E35)
Der Weg ist das Ziel (S09E34)
Zwischen den Fronten (S09E33)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Musikalisches Opfer (S05E18)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergangene Sünden (E02)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Kompas lásky (E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Um jeden Preis (S07E02)
2002 Bloch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Inspektor Rolle (TV seriál)
Sex-Inserate (S01E02)
Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál) - herec, a.z.
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na turné (S02E02)
1994 Der König (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Pyjama für drei (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Jennifer Nitsch - Tod einer Schauspielerin (TV film)

Divadelní záznam

1981 Die heilige Johanna der Schlachthöfe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky