foto

Tommie-Amber Pirie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Country at Heart (TV film)
James vs. His Future Self
2018 The Go-Getters
2017 Clusterf*ck
Reel Women Seen
2016 Below Her Mouth
2015 How to Plan an Orgy in a Small Town
Tell the World
2014 Don't Get Killed in Alaska
Parachute
Pretend We're Kissing
2013 The Birder
The F Word
2011 New Year
Žena jiného muže (TV film)
2009 Křivé svědectví (TV film)
Stripped Naked
The Trotsky
2008 Dívka a pes (TV film)
Případ Carrie Ryansová (TV film)
2007 Kde jsi? (TV film)
2004 H2O (TV film)

TV seriály

2017 Soukromé očko (TV seriál)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Kůže na prodej (S03E02)
Cesta za záchranou (S03E01)
2014 Bitten (TV seriál)
2013 Long Story, Short (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Caged Fae (S03E01)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Vždycky je v tom háček (S04E04)
2011 Kingová (TV seriál)
Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
Moje chůva upírka (TV seriál)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
2009 The Listener (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Dark Ride (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky