foto

Marc Brunet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Podnik na Pigalle
2017 La Mélodie
2016 Corps étranger
2013 Les Lendemains
2011 Avant l´aube
Dans la tourmente
2007 Darling
2004 Ne quittez pas!
2003 Le Pharmacien de garde
Tristan: Romantický vrah
Vie nue, La
2002 Únosce
1999 Peau d'homme coeur de bête
1998 Que la lumière soit !
1997 Marie z Andělské zátoky
1994 Malý indián ve městě
1993 Le Don (TV film)
Le Fils du requin
Lež
1991 Gamine, La
Le Brasier
1987 Les Keufs
Moustachu, Le
Mémés sanglantes, Les (TV film)
Si le soleil ne revenait pas
1986 Le môme
1985 Naléhavý případ

TV seriály

2017 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Virginie et Ramzy (S02E01)
2016 Zmrzlí mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
La Cuillère du diable (S02E04)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Feu intérieur (S05E08)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Jugement dernier (S03E06)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Žena zákona (TV seriál)
Mort programmée (S08E01)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Žhář (S09E03)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1988 Paparoff se vrací (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky