foto

Amber Sainsbury

  • nar. 28.8.1978 (42 let)
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 30 dní dlouhá noc
The Ferryman
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
2004 The Purifiers
2000 Channelling Baby

TV seriály

2008 Fairy Tales (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Landlord (S03E06)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Plainclothes (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky