foto

Christian Matras

  • nar. 29.12.1903
    Valence, Francie
  • zem. 4.5.1977 (73 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1972 Pas folle la guêpe
1971 Varieté
1970 Le bal du comte d'Orgel
1969 Esa mujer
Leandras, Las
Mléčná dráha
1968 Desperate Ones, The
Les oiseaux vont mourir au Pérou
1967 Lettre à Carla
Risques du métier, Les
Sedmkrát žena
1966 Mujer perdida, La
1965 Galantní slavnosti
La dama de Beirut
Majordome, Le
Pistoleros de Arizona, Los
Samba
1964 Les amitiés particulières
1963 Casablanca, nid d'espions
Le journal d'un fou
1962 Cartouche
Le Crime ne paie pas
Shéhérazade
Tereza Desqueyrouxová
Virginie
1961 Le jeu de la vérité
Les Lions sont lâchés
Pařížské blues
1960 Le Coeur battant
Magiciennes, Les
1959 Krásná lhářka
La Bête à l'affût
Le Chemin des écoliers
Pourquoi viens-tu si tard?
1958 Kristýna
Maxime
Milenci z Montparnassu
Miroir à deux faces, Le
1957 Oeil pour oeil
Une manche et la belle
Špioni
1956 Dobrodružství Tilla Ulenspiegla
Rencontre à Paris
1955 Lola Montès
Nana
Zápisník majora Thompsona
1954 Madame du Barry
Tajemství ložnic
Třikrát žena
1953 Lucrèce Borgia
Madame de...
1952 Adorables créatures
Fanfán Tulipán
Radovánky
Violetas imperiales
1951 Barbe-Bleue
Blaubart
Olivia
1950 Rej
Valse de Paris, La
Ztracené vzpomínky
1949 Singoalla
Tous les chemins mènent à Rome
1948 Aigle à deux têtes, L'
Révoltée, La
Éternel conflit
Člověk člověku
1947 Beau voyage, Le
Jeux sont faits, Les
1946 L'idiot
Návrat nežádoucího
Suffit d'une fois, Il
Tant que je vivrai
1945 Kulička
Mademoiselle X
Part de l'ombre, La
Sám v noci
1944 Hrbáč
Voyageur sans bagages, Le
1943 Escalier sans fin, L'
Lukrécie
Mahlia la métisse
Secret de Madame Clapain, Le
Secrets
Un seul amour
1942 Duchesse de Langeais, La
Loi du printemps, La
Pontcarral, colonel d'empire
1941 Le briseur de chaînes
Parade en 7 nuits
Romance de Paris, La
1940 Nuit merveilleuse, La
Ztracený ráj
1939 Dernier tournant, Le
Konec dne
1938 Brána k umění
Café de Paris
Je chante
Légions d'honneur
Piste du sud, La
1937 Chanteur de minuit, Le
Réprouvés, Les
Velká iluze
1936 Mais n'te promène donc pas toute nue
1935 Affaire Coquelet, L'
Marmaille, La
1934 Châtelaine du Liban, La
Maison dans la dune, La
Maternité
Paquebot Tenacity, Le
Scandale, Le
1932 Billet de logement, Le
1928 Maldone

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace