foto

Albert Bassermann

  • nar. 7.9.1867
    Mannheim, Německo
  • zem. 15.5.1952 (84 let)
    Zurich, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1948 Červené střevíčky
1947 Escape Me Never
The Private Affairs of Bel Ami
1946 The Searching Wind
1945 Propustka do nebe
Rapsodie v modrém
Strange Holiday
1944 Když jsi odešel
1943 Good Luck, Mr. Yates
Madame Curie
1942 Fly-By-Night
Invisible Agent
Once Upon a Honeymoon
Osudová cesta
Reunion in France
The Moon and Sixpence
1941 New Wine
Podsvětí Šanghaje
Tvář ženy
1940 A Dispatch from Reuter's
Dr. Ehrlich's Magic Bullet
Escape
Knute Rockne All American
Moon Over Burma
Zahraniční dopisovatel
1938 Héros de la Marne, Le
1935 Poslední láska
1933 Ein gewisser Herr Gran
1932 Zum goldenen Anker
1931 1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
Gefahren der Liebe
Kadetten
Zápas se smrtí
1930 Alraune
Dreyfus
1929 Napoleon auf St. Helena
Slečna Elsa
1926 Wenn das Herz der Jugend spricht
1925 Briefe, die ihn nicht erreichten
Der Herr Generaldirektor
1923 Abenteuer einer Nacht
Alt Heidelberg
Christoph Columbus
Helena
Lulu
Mladý Medardus
1922 Der Mann mit der eisernen Maske
Lucrezia Borgia
Oběť ženy
Žena faraonova
1921 Brennendes Land
Die kleine Dagmar
1920 Frauenarzt, Der
Masken
Nächte des Cornelis Brouwer, Die
Stimme, Die
Söhne des Grafen Dossy, Die
1919 Duplizität der Ereignisse, Die
Letzte Zeuge, Der
Puppen des Todes
Schwache Stunde, Eine
Werk seines Lebens, Das
1918 Brüder von Zaarden, Die
Dr. Schotte
Lorenzo Burghardt
Vater und Sohn
1917 Du sollst keine anderen Götter haben
Eiserne Wille, Der
Herr und Diener
1914 Urteil des Arztes
1913 Der König
Der letzte Tag
Jiný člověk
König, Der

Dokumentární

1958 Kommt nicht wieder, Das

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace