foto

Udo Lindenberg

  • nar. 17.5.1946 (72 let)
    Gronau, Severní Porýní-Vestfálsko, Britská okupační zóna Německa
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Westernhagen - MTV Unplugged (koncert)
2006 7 trpaslíků
2002 Atlantic Affairs (TV film)
1996 Liane (TV film)
1980 Panische Zeiten
1974 Tatort - Kneipenbekanntschaft (TV film)

TV seriály

1981 Bananas (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Udo Lindenberg - Panische Zeitmaschine (TV film)
2017 Er war Superstar - Falco. Eine Legende wird 60 (TV film)
2016 Udo Lindenberg - Stärker als die Zeit (TV film)
2009 Danke, Bio! (TV film)
2007 Lass uns'n Wunder sein - auf der Suche nach Rio Reiser
2006 Der Generalmanager oder How to sell a Tit Wonder
2002 Kurt Weill
1999 Nina Hagen = Punk + Glory
1985 Hallo Elvis (TV film)
1980 Typisch Eddie (TV film)

TV pořady

2018 "Wie soll ich sagen ...?" - Das Soloprogramm mit Jürgen von der Lippe (TV pořad)
2016 Echo 2016 - Der deutsche Musikpreis (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2006 Schlag den Raab (TV pořad)
2004 Ich will Spaß - Die 80er-Jahre-Pop-und-Schlagernacht mit Perlen aus Ost und West (TV pořad) - a.z.
1999 Beckmann (TV pořad)
POP 2000 (TV pořad)
1998 Fast Forward (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1985 Hamburg Journal (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1973 Je später der Abend ... (TV pořad)
1971 Mary's Music (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
1963 Das aktuelle Sportstudio (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Atlantic Affairs (TV film)
1980 Panische Zeiten
1978 Son of Hitler

Režijní filmografie

Filmy

1980 Panische Zeiten

Producentská filmografie

Filmy

1980 Panische Zeiten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace