foto

Patrice Juiff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Odjezd
2014 Goal of the Dead
2013 Les Yeux Fermés
2012 Moje dvě lásky (TV film)
Velký Georges (TV film)
2011 Trois filles en cavale (TV film)
2010 Když láska kvete (TV film)
2008 Marion a Lucie (TV film)
Pa-ra-da
Une lumière dans la nuit (TV film)
Útěk Ludvíka XVI.
2006 Volière aux enfants, La (TV film)
2003 Cena života
2002 Adolphe
Rebelles de Moissac, Les (TV film)
2000 Entre l'arbre et l'écorce (TV film)
Merci pour le geste
Největší ženská naděje
1999 Pas de scandale
Une journée de merde!
1995 Francouzský polibek
1993 J'aime pas qu'on m'aime (TV film)

TV seriály

2015 Chefs (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2014 Famille d'accueil (TV seriál)
La Griffe du léopard (S12E03)
Coeur à prendre (S12E02)
Lolita (S12E01)
Úžasná rodina (TV seriál)
Un manoir à Madère (S11E02)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Tropiques amers (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Dvojí život (S14E03)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Frank Riva (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace