foto

Elżbieta Karkoszka

  • nar. 17.3.1943 (77 let)
    Ściegny k. Piotrkowa Trybunalskiego, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chłopcy (TV film)
2016 Poslední rodina
2013 Nekonečně
2011 Kop głębiej
Swieta krowa
Ve jménu ďábla
2009 Enen
Vše, co miluji
2003 Biala sukienka (TV film)
2002 Moje miasto (TV film)
1996 Panna Nikt
1994 Śmierć jak kromka chleba
1992 Rej výtržníků
1991 Le Brasier
Život za život - Maxmilián Kolbe
1988 Na stříbrném glóbu
1987 Łuk Erosa
1984 Przeznaczenie
1983 Prorokovo oko
1982 Mezczyzna niepotrzebny!
1980 Palac
Zielone lata
Šance
1979 Podivná nemocnice
1977 Dagny
1976 Sein letzter Fall (TV film)
Spokój (TV film)
1975 Noci a dny
Čtvrtletní bilance
1974 Sedziowie. Tragedya (TV film)
1965 Buty (TV film)
Dřevěný růženec
Pózne popoludnie

TV seriály

2016 Artyści (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Pan Materac (E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Powrót (S01E02)
Julia (TV seriál)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
2009 Majka (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
2000 Twarze i maski (TV seriál)
1985 Oko proroka czyli Hanusz Bystry i jego przygody (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1964 Kapitan Sowa na tropie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky