foto

Jerzy Trela

  • nar. 14.3.1942 (77 let)
    Lencze, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ciemno, prawie noc
2017 Ach śpij kochanie
2016 Bůh v Krakově
2015 Król życia
Zrnko pravdy
2014 Karolina
2013 Ida
Všechny Matyášovy ženy
2012 Být jako Kazimierz Deyna
2010 Cudowne lato
Trik
2008 Skorumpowani
2007 Jasne błękitne okna
Naděje
2006 Czeka na nas świat
Fundacja
2005 Lawstorant
Z odzysku
Zakochany Anioł
2004 Zázrak v Krakově
2003 Bez końca
Král Ubu
Staré báje vikingů
2002 Anioł w Krakowie
Miss mokrego podkoszulka (TV film)
2001 Córa marnotrawna
Quo Vadis
2000 Prymas - Trzy lata z tysiąca
1999 Krugerandy
Pan Tadeáš
Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1997 Kochaj i rób co chcesz
Milostné příběhy
1996 Autoportret z kochanką
1995 Legenda Tatr
Prezydent (TV film)
1994 Antygona w Nowym Jorku (TV film)
Tři barvy: Bílá
Ziarno zroszone krwia (TV film)
Śmierć jak kromka chleba
1993 Pierścionek z orłem w koronie
Tylko strach (TV film)
1990 Tutajosok I - II.
1989 Podivný host
1988 Kiáltás és kiáltás
Kocham kino
Na stříbrném glóbu
1987 Aniol w szafie
Magnat
Opowiesci Hollywoodu (TV film)
1986 Ga, ga - sláva hrdinům
Prywatne śledztwo
Przez dotyk
Sceny dzieciece z zycia prowincji
Tanie pieniadze
1985 Kartka z podrózy
Schimmelreiter, Der (TV film)
Sám medzi svými
1984 Noc smaragdového měsíce
1983 Danton
Dziady (TV film)
Wedle wyroków twoich...
1982 Anna i wampir
Epitaf pro královnu
Karate po polsku
Matka Králů
1981 Mastičkář
Osamělá žena (TV film)
W bialy dzien
Člověk ze železa
1980 Noční tíseň
Powstanie Listopadowe. 1830-1831
Spokój (TV film)
Wizja lokalna 1901
1979 Kartoteka (TV film)
1978 Do krwi ostatniej...
1976 Uprostřed léta
1975 Poznamenaní strachem
Strach
Znikad do nikad
1974 Sedziowie. Tragedya (TV film)
1973 Koperník
Sanatorium na věčnosti
1971 Kocie slady (TV film)
1970 S ohněm v srdci
1969 Sůl černé země

TV seriály

2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2013 Lekarze (TV seriál)
Druga szansa (S02E08)
2004 Stacyjka (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál)
1989 Bílá navštívenka (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog IX (E09)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1982 Blisko, coraz bliżej (TV seriál)
1980 Królowa Bona (TV seriál)
Z biegiem lat, z biegiem dni... (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1973 Janosik (TV seriál)
1970 Kolumbowie (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Ve jménu polské republiky (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace