foto

Heike Trinker

  • nar. 17.6.1961 (58 let)
    Hagen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Füchsin – Schön und tot (TV film)
Matula - Tod auf Mallorca (TV film)
Tatort - Väterchen Frost (TV film)
2018 Macht Euch keine Sorgen (TV film)
Stubbe – Tod auf der Insel (TV film)
2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Aufbruch (TV film)
Inga Lindström: Gréta se vdává (TV film)
Wilsberg - In Treu und Glauben (TV film)
2015 Loď snů: Kanada (TV film)
2014 Léto na Islandu (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2013 Adieu Paris
Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gefährliches Spiel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
2012 Invasion
Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: In dieser Nacht (TV film)
Wilsberg - Halbstark (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Město pod tebou
Tod in Istanbul (TV film)
2009 Léto na Long Islandu (TV film)
Sari Saten - Der gelbe Satin
Časová díra
2008 Code 21 (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Das Gelübde (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
2001 Engel & Joe

TV seriály

2019 My jsme Vlna (TV seriál)
Väter - Allein zu Haus (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Planoucí láska (S04E06)
Stralsund (TV seriál)
Tödliches Versprechen (E04)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mein Freund (S06E11)
2005 Pastewka (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
Wilsberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky