foto

Heike Trinker

  • nar. 17.6.1961 (57 let)
    Hagen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Macht Euch keine Sorgen (TV film)
2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Aufbruch (TV film)
Inga Lindström: Gréta se vdává (TV film)
Wilsberg - In Treu und Glauben (TV film)
2015 Das Traumschiff - Kanada (TV film)
2014 Léto na Islandu (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Mordfall Maria (TV film)
2013 Adieu Paris
Heiter bis tödlich – Wenckes Verbrecher (TV film)
Stralsund - Tödliches Versprechen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gefährliches Spiel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
2012 Invasion
Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: In dieser Nacht (TV film)
Wilsberg - Halbstark (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Město pod tebou
Tod in Istanbul (TV film)
2009 Léto na Long Islandu (TV film)
Sari Saten - Der gelbe Satin
Časová díra
2008 Code 21 (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Das Gelübde (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
2001 Engel & Joe

TV seriály

2013 Poslední polda (TV seriál)
Planoucí láska (S04E06)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
Wilsberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace