foto

Miriam Leone

  • nar. 14.4.1985 (34 let)
    Catania, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 L'amore a domicilio
2018 Babička v mrazáku
Il testimone invisibile
2016 In guerra per amore
Sladké sny
Un paese quasi perfetto
2014 La scuola più bella del mondo

TV seriály

2019 1994 (TV seriál)
2017 1993 (TV seriál)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Smrtelný hřích (S01E01)
2015 1992 (TV seriál)
La dama velata (TV seriál)
Non uccidere (TV seriál)

Dokumentární

2019 Speciale Colazione da Tiffany (TV film)