Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fiktivní město Clerville, 60. léta 20. století. Neomylný Diabolik, galantní gangster, jehož pravá identita není známa, zasadí policii další ránu a opět uniká ve svém černém Jaguaru E. Město mezitím netrpělivě očekává příjezd lady Kantové, okouzlující bohaté dědičky, která s sebou má přivézt slavný růžový diamant. Neocenitelný šperk vzbudí zájem Diabolika, kterému učaruje ženin neodolatelný šarm. Jeho život teď visí na vlásku... Neúplatný inspektor Ginko a jeho tým totiž konečně našli způsob, jak nepolapitelného padoucha konečně dopadnout. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (12)

tein 

všechny recenze uživatele

Na Taliany to rozhodně není špatné. Největší a opravdu velkou vadou ovšem je volba a samotné hraní herce hlavního (anti)hrdiny jež je extrémně nesympatickej bez špetky charisma a tak si k němu divák nemůže vypěstovat žádný vztah. Volba hlavní ženské role se ale na druhou stranu povedla na výbornou a divák teda ve finále přeje Diabolikovi úspěch jen kvůli ní. Ta to taky u mne vytahuje na pěkných 60% a rád se klidně podívám na další chystané díly, kde se zdá vyměnili onoho zmiňovaného herce hrajícího Diabolika, ale jeho krásná femme fatale zůstala. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nový Diabolik nepřináší nic nového, co by znalec filmu či comicsu již neviděl. A pro toho, kdo má tyhle příběhy rád, je to nakonec dobře. Příjemná je stylizace do 60. let, vizuál je perfektní a obraz křišťálově čistý a i hudba je velmi dobrá. Představitelka Evy jakoby sem přímo vpadla z comicsu. A kromě vizáže zaujímá i comicscové pózy. Diabolik je maskovaný zloděj, v podstatě italská varianta Fantomase. Používá masky, převleky a věří, že mu vše vždy vyjde. Jenže policie se snaží, a tak je mu stále na stopě od chvíle, kdy byl nečekaně zrazen. Snímek má pomalejší tempo, nejde o žádný akční nářez. Vykrádání bankovního sejfu je až mučivě dlouhé, ale pro nespěchajícího diváka to není překážka. Mainstreamový divák zvyklý na bleskové akční příběhy by se mu ale měl spíše vyhnout. Ocení kromě fanoušků Diabolika příznivci starších snímků. Já byl spokojen. 3,5* ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Fantomas pokúrovaný s Batmanom v príbehu Ružového pantera. S talianskou verziou Kirsten Stewart, len viac sexy a viac blonďavejšou. Nič som od toho neočakával a dostal som komiks (?) s inteligentnou zápletkou, bez zbytočných dejových odbočiek a nezmyselných pozeraní do očí a vyznávaní si lásky, s krásnymi ženami, atmosférou a štýlovými autami. Možno len trošičku skrátiť alebo pridať jednu akčnú alebo zápalkársku scénu a bolo by fajn. Teším sa na dvojku a trojku. Objektívne tri ale Miriam si zaslúži jednu samostatnú. 4 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrá komiksovka aj pre mňa ako neznalca komiksov a pôvodnej verzie. Len jediné som nevedel uchopiť. Ako si ten Diabolik má získať moje sympatie. A prečo by ich mal získať. Ako hrdina sa veľmi nelíšil od tých záporákov, alebo tých, ktorých chcel odstrániť či okradnúť. Skôr som mal tendenciu mu nefandiť, opak som samozrejme cítil u polmetrových mihalníc Miriami Leone. ()

Viny95501 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto nemohol mysliet važne ani ten čo celý projekt filmu zaplatil. Sice som vydržal len 10min. možno keby napišu: KOMEDIA" chapem, ale v krimi sa mi pred oči dostane hned na začiatku technika čo pozdvihne cestu, urobi snej: jump rampu, nikoho ani nenapadne čo sa to kurva deje a už len podla technologie vyroby atd hned tu možeme zastavit a pachatela mame? čo to kurva???? 10min mi stačilo a odrežem si maliček ako yakuza ked som nedal spravne hodnotenie že som mohol vydržat čo sa bude diat dalej z hrdinom čo vyzeral ako sub-zero,a  james bond do hromady! Som si isty že to bol na žaner odpad ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama