foto

Michael Buie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bombshell
2015 The Lake
2012 Černá ovce
2011 Cedar Rapids
Tomorrow's End
2010 Tři dny ke svobodě
2000 Ropewalk
1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
Mystery, Aljaška
Zlá předtucha (TV film)
1998 Alien Abduction: Incident in Lake County (TV film)
Těžké časy (TV film)
1997 Mámin vrah (TV film)
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Panika v oblacích (TV film)
1994 Pro lásku k Nancy (TV film)

TV seriály

2017 Inhumans (TV seriál)
Divide and Conquer (E03)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Vyhodnocování ztrát (S09E24)
Bouře (S09E23)
Věříte na kouzla? (S09E22)
další epizody (6)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Pilot (E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Navěky ztracený (S02E12)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Pink Flamingos (E04)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Vakcína (S04E11)
1997 Milénium (TV seriál)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
1993 Madison (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Lake

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 The Lake

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky