Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 6

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 6

Recenze (136)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem Američan, tak jsem o tu moderátorku, která se postavila ve své show před celým národem Trumpovi, ani nezakopl. Tudíž jsem film přešel absolutně bez zájmu. Jen s tím rozdílem, že jsem se nemohl vynadívat na Margot, Nicole a Charlize. A nejde jen o jejich krásu, jako i o to, že je maskér předělal k nepoznání. Tak když už nic, tak aspoň něco, že… ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel to moc neumí pracovat s postavama, které jsou možná výkvětem maskérských a imitačních schopností, zejména ve druhé polovině se ale z příběhu vytrácí a zas se v něm objevují tak nahodile, že se na ně vůbec nejde napojit. Scénář totiž není moc nuancovaný a spěchá pořád kupředu, aniž by se uvědomil, že nejzajímavější na té celé story je právě nitro ochotných posluhovaček nenávistné rétoriky Fox News, které najednou vystupují proti kultuře, jejíž jsou součástí a která jim v lecčems konvenuje. To snímek neprozkoumává. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Videné za ideálnych podmienok, rozumej: poznám Fox News, viem kto je Megyn Kelly, kauzu okolo Rogera som neregistroval a všetky tri kočky z plagátu milujem. Najviac Charlize, ktorá je vo svojej roli (surprise, surpise) profesorky dokonalá. No aj tak ťahám tú 4-tu hviezdu z päty, lebo film je defacto iba doslovná rekonštrukcia významnej, ale vo svojej podstate nie veľmi divácky zaujímavej události. 70% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Téma jistě zajímavé, ale jeho zpracování bohužel nijak nevybočuje z běžného průměru. Uvítala bych alespoň nějaké nahlédnutí do nitra žen, kterých se nechvalně známý případ nejvíce dotýkal. Takhle mohu pouze sama za sebe říci, že je to opravdu děs běs, jak ten náš prohnilý svět funguje. Nicméně označení muže jako sexuálního predátora a ženy jako jeho oběti není ani zdaleka tak černobílé, jak se na první pohled může zdát... Nakonec jsem po zhlédnutí filmu mnohem víc než ze samotné kauzy konsternovaná z faktu, že Charlize Theron a Nicole Kidman v důsledku brutálního zásahu maskérů jen stěží dokázaly ovládat mimiku obličeje. Vypadalo to, jako by si obě dámy dopřály nepříliš vábnou plastiku. (55%) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Kterak se na popud jediné žaloby rozjede bouřlivá kampaň, kvůli níž už nesmějí otylí zakomplexovaní zaměstnavatelé vyzývavě hledět na mladé, spoře oblečené děvenky. Táhnou to především výborní herci a pozornost se daří udržovat také zběsilou zásobárnou informací a dialogů, ovšem příběh vystřelí odnikud a chybí mu nějaký nadstandardní režijní rámec, nemluvě o evidentně osekaném ženském vzepětí, které postrádá pevně zacílenou argumentační hodnotu a spoléhá prostě na to, že s hrdinkami musíme automaticky soucítit. Což ale vždy nelze, protože jsou dobrovolně a hrdě součástí hyenovitého (či alespoň takto vykresleného) média a sami mají k ryze sympatickým figurkám daleko. A v té záplavě jmen a postav se jeden začne po chvíli docela ztrácet. Nejvíce mě paradoxně bavil parádně namaskovaný John Lithgow, který svou roli zvládl bravurně. 60% ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Postava Kayly Pospisil (Margot Robbie) nebyla jako jediná napsaná podle skutečné postavy. Jedná se o kombinaci několika stutečných osob, která byla vytvořena pro zjednosušení vyprávění. (Chevees)

Reklama

Reklama