foto

Ken Campbell

  • nar. 10.12.1941 (78 let)
    Ilford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Metro
2000 Bílá vdova
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1998 Extraordinary Visitor
1993 You Me + It (TV film)
1992 Secret Nation
1990 Crimestrike
Křídla slávy
1989 Aféra Profumo
1988 Ryba jménem Wanda
1986 GoBots: War of the Rock Lords
Madness Museum, The (TV film)
1985 Dítě snů
Joshua a jeho život
Letter to Brezhnev
Ligmalion: A Musical for the 80s (TV film)
Nevěsta
Zet a dvě nuly
1982 Uliisses
1981 Towers of Babel
1980 Breaking Glass
Velká červená jednička
1979 The Tempest
1978 Dinner at the Sporting Club (TV film)
1976 Justine

TV seriály

1999 Dooley Gardens (TV seriál)
1992 Look at It This Way (TV seriál)
1985 In Sickness and in Health (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
1979 Hotýlek (TV seriál)
Výročí (S02E05)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Soud (S02E02)

Divadelní záznam

1979 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1976 Mound Builders, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky