foto

Gertrud Roll

  • nar. 17.3.1936 (84 let)
    Heidelberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Tal der Mörder (TV film)
Der Wächter
2018 Wir sind doch Schwestern (TV film)
2016 Tatort - Mia san jetz da wo's weh tut (TV film)
2015 Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
2014 Brzy na viděnou
Schluss! Aus! Amen! (TV film)
Tatort - Paradies (TV film)
2013 Grenzgang (TV film)
2012 Léto v Bavorsku (TV film)
2011 4 dny v máji
2010 3
Meine Familie bringt mich um (TV film)
Smrtelné odhalení (TV film)
2009 Osudná zastávka v Bangkoku (TV film)
2008 Die Versöhnung (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
2005 In einem anderen Leben (TV film)
Schrift des Freundes, Die (TV film)
2002 Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
2001 Romeo (TV film)
Tod eines Handlungsreisenden (TV film)
Zwei unter einem Dach (TV film)
2000 Ty mě potřebuješ (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
Die letzte Chance (TV film)
Ich habe nein gesagt (TV film)
1998 Rosenzweigs Freiheit
Zakázaná láska (TV film)
1997 Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
1996 Zvláštní poslání: Slepé oči žalují (TV film)
1995 Tatort - Die Freundin (TV film)
1993 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1991 (TV film)
1991 Malina
1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
1981 Die kleinen Reisen des Herrn Aghios (TV film)
Egon Schiele - Exzesse
1976 Chci žít
1968 Flachsmann als Erzieher (TV film)
1966 Ein Tag ohne Morgen (TV film)
1965 Kandidat Cormoran (TV film)
Nemo taucht auf (TV film)

TV seriály

2019 Řeka života (TV seriál)
Kwai - Familienbande (E06)
2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Lena Lorenz (TV seriál)
Geliehenes Glück (S03E05)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Von Anfängen und Abschieden (S02E01)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 16 (S02E06)
Folge 11 (S02E01)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Dávné vzpomínky (E11)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Inländer-Taxler und Tierhasser (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Ein ungelebtes Leben (S09E12)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Aufreißer (S04E08)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Hlas srdce (E01)
2002 Mama und ich (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Spolehlivý tip (S07E05)
1999 CityExpress (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Tajemnica Sagali (TV seriál) - herec, a.z.
Unzertrennlichen, Die (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1979 Das Dorf an der Grenze (TV seriál)
Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Keine Ruh' hat man (E23)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
Der letzte Schrei (E09)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1964 Das ist Stern schnuppe (TV seriál)

Dokumentární

2016 Wahre Geschichten aus Österreich (TV seriál)
2013 Universum History (TV seriál)
1986 Goldene Käfig, Der (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky