foto

Rosa Enskat

  • nar. 1967
    Neubrandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nord bei Nordwest - Frau Irmler (TV film)
2017 Liebling, lass die Hühner frei (TV film)
Píseček (TV film)
Tatort - Zurück ins Licht (TV film)
2016 Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
2015 Die Eisläuferin (TV film)
Hedi Schneider steckt fest
Lotta a hledání lásky (TV film)
2014 Láska šílená
Mord in Aschberg (TV film)
Toleranz (TV film)
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Zlato
2012 Barbara
Dobrodružství Hucka Finna
Dora Heldt: Kein Wort zu Papa (TV film)
Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2011 Bojovnice
Das System - Alles verstehen heißt alles verzeihen
Hlasy z minulosti (TV film)
Léto v Paříži (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2010 Cizinka
Ungesühnt (TV film)
2009 Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)
Pink
This Is Love
Tödlicher Mord (TV film)
2008 Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
2007 Ich bin eine Insel (TV film)
Mein Freund Albert (TV film)
Meine schöne Bescherung
Podezřelý z vraždy (TV film)
Rabenmutter
2006 Bella Block - Das Glück der anderen (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
2005 Strašidla
2004 Farland
2003 Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
Liebe und Verlangen
September
2002 Das beste Stück (TV film)

TV seriály

2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Fall (S17E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
2009 Flemming (TV seriál)
Deník doktorky (TV seriál)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace