foto

Jurij Vasiljev

  • nar. 30.11.1954 (64 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Parižanka (TV film)
2009 Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2005 Persona non grata
1995 Liza i Eliza
1994 Prostodušnyj
1993 Balerina
1992 Katka i Šiz
1984 Bez semji (TV film)
1982 4:0 pro Táničku
1979 Císařovy nové šaty
1977 Portret s dožďom

TV seriály

2018 Ljubov po najmu (TV seriál)
2016 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2014 Ženščiny na grani (TV seriál)
Těatralnyj roman (E18)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dělo ob otravlenii (S01E04)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Krach inženěra Vanina (S01E08)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2002 Vremena ne vybirajut (TV seriál)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)
1983 Podrostok (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Geroj
2012 Prodavec igrušek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace