foto

Ralph Kretschmar

  • nar. 10.2.1980 (40 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Loď snů: Kuba (TV film)
2015 HomeSick
2014 Léto na Islandu (TV film)
2013 Hello My Name Is Facebook
Tatort - Schwarzer Afghane (TV film)
2012 Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
2011 Gegen Morgen
Mistři hip hopu
Schreie der Vergessenen (TV film)
2010 Kalte Karibik
2009 Hangtime - Kein leichtes Spiel
2008 Baader Meinhof Komplex
Little Paris
2006 Ludgers Fall
2005 Králiček Felix
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Fliehendes Land
Tajemství šéfkuchaře (TV film)
2003 Mama macht's möglich (TV film)
2000 Když uhodí blesk (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Wer wagt, verliert (S01E07)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Major Mimis Ende (S07E18)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wo Rauch ist … (S17E08)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Pizza mortale (S02E05)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Endlich Samstag! (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderische Hitze (S01E09)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
Frech wie Janine (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Sabine! (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky