foto

Patrick Mölleken

  • nar. 27.9.1993 (27 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Matze, Kebab & Sauerkraut (TV film)
2019 Malou
Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2018 Das letzte Mahl
Mein rechter, rechter Platz ist frei
2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Schröders (TV film)
2016 König Laurin
2015 Allein unter Irren (studentský film)
Credo
Kreisliga - Ein Dorf sieht schwarz (TV film)
Last Train Home
2014 16 über Nacht! (TV film)
Lebe lieber Italienisch! (TV film)
Totes Land (studentský film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Dobrý příběh
Judengasse
KILIAN.
Wir
2012 Rommel (TV film)
2011 Extinction - The G.M.O. Chronicles
Grimmsberg
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Mord in bester Familie (TV film)
2010 Zivilcourage (TV film)
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
Neuvěřitelná láska
2008 Familie Sonnenfeld: Angst um Tiffy (TV film)
Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
2006 Schnäbi
Strážci Dračí brány
2005 Nepřemožitelné zlo

TV seriály

2021 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Spiel mit dem Feuer (S16E07)
2019 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Gold! (E07)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Program na lásku (S01E151)
2018 Lifelines (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Expansion (S02E03)
Rentnercops (TV seriál)
Auf die Plätze (S03E03)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Na konci léta (E18)
Čas na upřímnost (E15)
Policie Hamburk (TV seriál)
Dvojí život (S12E16)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Lebenslügen (S21E27)
2017 Country Girls (TV seriál)
WaPo Bodensee (TV seriál)
Genug ist genug (S01E06)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Dvojí život (E14)
Životní poslání (E13)
Žít svůj sen (E12)
Das Traumschiff (TV seriál)
Kuba (E77)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Výkupné (S20E13)
Místo činu (TV seriál)
Hundstage (S47E05)
2015 Die Kuhflüsterin (TV seriál)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Lebensglück (S01E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Zivilcourage (S03E12)
Der Lehrer (TV seriál)
Wieder so ein fieser Vollmer-Trick (S02E05)
Einfach meine Freundin vögeln (S02E04)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Zrada a láska (S01E125)
2013 Heldt (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Unterm Hammer (S11E06)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sechs Richtige (S04E13)
2011 Knallerfrauen (TV seriál)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eskalation (S13E18)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Maddin in Love (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2007 Das Traumschiff (TV seriál)
San Francisco (E55)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
Robin Pilcher (TV seriál)
Na druhé straně oceánu (E01)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Návrat (S09E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zersplitterte Nacht: 9. November 1938, als die Nacht am kältesten war...
2009 Die stählerne Zeit (TV seriál)
2007 Rubljovka - Straße zur Glückseligkeit

Producentská filmografie

Filmy

2019 Malou
2018 Es wird besser

TV seriály

2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Zivilcourage (S03E12)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky