Reklama

Reklama

Dokonalé taneční kreace a hudba ve stylu hip hop jsou hlavní přednosti filmu o třech tanečních skupinách z různých koutů světa, které se připravují na mezinárodní soutěž Beat The World, jež se koná v Detroitu. Jen jedna z nich si může odnést hlavní výhru. Odměnu 100 000 dolarů získá ta skupina, jejíž členové předvedou nejlepší taneční umění a zároveň se nejlépe vypořádají se svými osobními problémy a starostmi. V sázce jsou jejich naděje, sny a dokonce i životy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Ač tuhle sortu hiphopu a techna neposlouchám, tak jsem si to i s radostí pustil. Na některé choreografie se dobře dívalo, ale ... tomudle poravdu říkáte kamera?? Přiblížený záběr na rychle se pohybujícího tanečníka od pasu nahoru? detailní záběry na nic... V tomdle je Step-Up (všechny tři díly) o hodně, ale o hodně lepší. Výkony některých herců/tanečníků nejsou nijak věrohodné... vedoucí berlínské crew je fakt zvlastni... o scénáři se ani nebavim, ten je samozřejmě ještě horší nez cokoliv v tomdle filmu, ale co čekat od hudebního filmu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hudebně taneční filmy mají různé možnosti, a tím i hodnoty. Pokud máte dobrý příběh a solidní herce, je z půlky vyhráno. Zde však nejen ta půlka chybí. Už úvodní scény filmu, kdy si mezi sebou dají parkur chudák dospívající černoch a tak trochu namyšlený bílý mladík, který vyhraje, dává zkušeným divákům indicie, že něco není v pořádku. Když se posléze seznámíme s oběma stranami, je jasné, že naše srdce MUSÍ stát na afroamerické straně, jinak nejste politicky korektní. Navíc, když má hlavní hrdina tak hezkou dívku s dlouhýma tmavýma nohama. Zatímco běloch má známosti jen na jednu noc, kurevník jeden. No a pak je tu taneční soutěž, přípravy na taneční soutěž a nějaké ty taneční hip hopové scény a performance. Po pravdě, i v Muzikálu ze střední se daly vidět lepší. A to není pochvala. Zcela nejhorší je filmová část – příběh nemá od prvních minut co nabídnout navíc, a stejně je nám jasné, jak to skončí, jinak by politická korektnost dostala na frak. Úplně otřesná je však režie, neskutečně hloupé dialogy, a konečně i herecké projevy na úrovni amatérského filmu. Jakmile postavy otevřou pusu, je lepší vypnout zvuk a titulky. Tak hloupě ta slova zní, tak hloupě je „herci“ pronášejí. Pro skalní fandy hip hopu asi povinný film, i když myslím, že tento žánr má svou éru pomaličku za sebou, jinak zbytečná ztráta času. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Netřeba čekat zázraky! Ale kdo by je chtěl po filmu o tančení a o hudbě, že?! Samozřejmě je zde nějaký nástin příběhu, ale jsou to spíše jen útržky pro doplnění choreografických tanečních vychytávek. Já hudbu miluji, tanečníky, a nemusí být na top úrovni, obdivuji a proto takové hodnocení. Pokud tohoto nejste soudní, nemá cenu se na to dívat... 70% ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

No nic moc 55% u mna! Tak rozhodne od filmu s tymto nazvom by clovek cakal viac, battle, pribeh nic moc. Vzdy si tieto filmy pozriem, lebo chcem vediet na akej su urovni, co v tychto filmoch je a cim ma mozu inspirovat, ale sklamanie bohuzial je to tak. Pozriet sa to da ale pochybujem ze to bude niekto pozerat 2x. Lepsia oddychovka na sobotnu polnoc nez byva v tv zvykom...Maly dodatok Stephanie Nguyen je elita... Flying Steps^^ ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další rádoby remake nebo následovník Let's Dance. Samozřejmě již všichni víme jak to dopadne. Tentokráte chtěli režiséři spojit tanec a freeruning. Což se jim teda moc nepovedlo, protože jediný freerun kousky byly na začátku a pak asi 2minuty v tý hale, toť vše. Velká nuda. Choreo nic moc, songy mě taky nezaujaly. A vůbec, to finále měli vyhrát ti groovaři, zabili nejvíc! ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama