foto

Jeremy Sheffield

  • nar. 17.3.1966 (51 let)
    Kelvedon, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeremy sa narodil 17. marca 1966 v Anglicku. Je bývalý baletný tanečník. Preslávil sa hlavne vo filmoch Creep a The Wedding Date. Predtým ako sa stal hercom trénoval balet na Royal Ballet School, ktorú aj absolvoval. Tancoval aj s Northern Ballet Theatre. Jeho baletná kariéra však skončila vo veku 27 rokov, keď si zlomil prst a roztrhol väz. Tiež sa objavil v klipe speváčky Natalie Imbruglie "Torn".

Game90

Herecká filmografie

Filmy

2011 Power of Three, The
2008 Děti
2005 Dokonalá partie
2004 Metro
2003 Hearts of Gold (TV film)
1998 Merlin (TV film)
Statečnost v srdci (TV film)
1997 Anna Kareninová
1995 Safe Haven

TV seriály

2009 Personal Affairs (TV seriál)
2006 Bombshell (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)

Dokumentární

2004 Akutní případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace