foto

Brandon Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Chaos Walking
Without Remorse
2020 Black Box
Pod vodou
2018 Unbroken: Path to Redemption
2017 Little Evil
2016 Villisca
2015 The A-List
2014 Žena v černém 2: Anděl smrti
2012 RockBarnes: The Emperor in You
2011 Monstrosity
2009 The Alyson Stoner Project
2007 Znovu od začátku
2006 Sea of Fear
2002 Hi Frank!
Phobic
1999 Love, Death, & Cars

TV seriály

2020 Motherland: Fort Salem (TV seriál)
Witchbomb (E10)
Coup (E09)
Citydrop (E08)
další epizody (10)
The Twilight Zone (TV seriál)
You Might Also Like (S02E10)
Try, Try (S02E09)
A Small Town (S02E08)
další epizody (10)
2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Blurryman (S01E10)
The Blue Scorpion (S01E09)
Point of Origin (S01E08)
další epizody (10)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Úspěch (S02E08)
Zlom (S02E06)
Zpečetěný osud (S02E05)
další epizody (7)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)

Dokumentární

2020 The Way I See It
2019 Autism Goes to College

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Evolution of a Cue

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky