foto

Arash Marandi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die defekte Katze
2017 Sissi ohne Franz
Teheránská tabu
2016 Awarewolf
Zahaleni stínem
2014 Sama nocí tmou
2011 Doma cizincem

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Krev a voda (S22E19)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace