foto

Karolina Piechota

  • nar. 10.3.1984 (35 let)
    Kozienice, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bohové
2013 Gabriel
2012 Křeček
2011 Wojna żeńsko-męska
Černý čtvrtek
2010 Huśtawka
2008 Drzazgi
Rubínová svatba

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Únos dítěte (E07)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Randka (E06)
Lew który lubił tylko pomidory (E05)
Zakaz palenia (E03)
2012 Galeria (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
W matni (S01E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace