foto

Tom D'Andrea

  • nar. 15.5.1909
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 14.5.1998 (88 let)
    South Port Square, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Bobby Parker and Company (TV film)
1967 Divorce American Style
1964 A House Is Not a Home
1951 Little Egypt
1950 Kill the Umpire
The Next Voice You Hear...
1949 Flaxy Martin
Tension
1948 Fighter Squadron
Silver River
Smart Girls Don't Talk
To the Victor
1947 Love and Learn
Temná pasáž
1946 Humoreska
Never Say Goodbye
Night and Day
Two Guys from Milwaukee
1945 Pride of the Marines
1943 This Is the Army

TV seriály

1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1956 The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1955 Soldiers, The (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
The Frank Sinatra Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1955 Soldiers, The (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1955 Soldiers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace