foto

Maroš Balážik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nedodržený slib

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
Inspektor Max (TV seriál)
Trpké vítězství (E07)
2014 Doktori (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Zberateľ (S02E01)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Prst navyše (S01E04)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace