foto

Rainer Egger

  • nar. 1960
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2017 Fühlen Sie sich manchmal ausgebrannt und leer?
Life Guidance
2016 Frantz
Jeder stirbt für sich allein
Polizeiruf 110 – Wölfe (TV film)
Zero Crash
2015 Dáma ve zlatém
Hannas schlafende Hunde
2011 Vielleicht in einem anderen Leben
2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
Mrtví nemluví (TV film)
2009 Detektiv wider Willen (TV film)
Die Leiden des Herrn Karpf - Der Geburtstag
Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2008 Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Welcome Home
2000 Der Kardinal - Der Preis der Liebe (TV film)
1996 Das verletzte Lächeln (TV film)
Der See
1994 Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1993 Halbe Welt
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
1984 Ich oder du (TV film)
Kottan ermittelt - Die Enten des Präsidenten (TV film)
1982 Phönix an der Ecke (TV film)

TV seriály

2019 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Die Handleserin (S02E04)
Spurlos (S02E02)
Mörderisches Spiel (S02E01)
2018 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Gefangen (S01E08)
Tödliche Gedanken (S01E07)
Paranoia (S01E06)
další epizody (8)
2015 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schlussstrich (S06E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Trauriger Sonntag (S10E09)
2014 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Ausradiert (S06E01)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Toleranz (E09)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
Gottesurteil (S05E05)
Auferstanden (S05E04)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Im freien Fall (S08E07)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Big Ben (TV seriál)
Vídeňská krev (S13E04)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Der Kardinal

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky