foto

Antje Lewald

  • nar. 1960
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kids Run
2017 Toter Winkel (TV film)
2016 Kaltfront (TV film)
2013 Schneewittchen muss sterben (TV film)
Tatort - Schwindelfrei (TV film)
2012 Pommes Essen
2011 Das grosse Comeback (TV film)
Faust
2010 Město pod tebou
2009 Für Miriam
Sieben Tage (TV film)
2007 Telefonistka
2006 Místo činu: Kolín - Smolařka Marie (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
Playa del futuro
2002 Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
2001 Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
1999 Hin und weg (TV film)
Tatort - Restrisiko (TV film)
1998 Místo činu: Kolín - Manila (TV film)

TV seriály

2020 Binge Reloaded (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Magen-Darm muss man wollen (S08E08)
2019 Der Lehrer (TV seriál)
Und ich dachte schon, ich bin der Idiot ... (S08E01)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Kleiner Tipp, werd' besser 'n besserer Lügner...! (S07E09)
další epizody (6)
2018 Der Lehrer (TV seriál)
Meinste so'n Tumor fragt erstmal nach'm Perso? (S06E11)
Wieso strahlst du wie'n Einhorn auf Heimaturlaub? (S06E10)
Irgendwelche Notrufe, Alarme, Explosionen? (S06E06)
další epizody (8)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Unter die Haut (S03E11)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Ballistik (S01E02)
Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
Ich bin vor allem besser im Gehen als im Bleiben! (S05E10)
další epizody (6)
2016 World of Wolfram (TV seriál)
Game Over (E10)
Rentnercops (TV seriál)
Junimond (S02E01)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Nicht schuldig (S04E01)
Der Lehrer (TV seriál)
Like in a fucking French Movie ... so unverkrampft (S04E11)
Hab ich 'nen bösen Zwilling? (S04E08)
Topf... Deckel... (S04E06)
další epizody (6)
SOKO Wismar (TV seriál)
Millionenerbe (S13E17)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Deine DNS, Dein Job! (S03E09)
Ich glaub', Du bist hier das Problemkind (S03E08)
Die sind verliebt, die zählen nicht! (S03E06)
další epizody (6)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S19E07)
2013 Heldt (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E29)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der stumme Zeuge (E08)
2002 Verdammt verliebt (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky