foto

Lucia Fričová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
To neuděláš! (S01E07)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
2013 Dědictví (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Jedna žena nestačí (S02E05)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hrdina naší doby

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace