foto

Clare Wren

  • nar. 4.5.1962 (57 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Lunker Lake
1993 Midnight Edition
1991 Ocel a krajky
1989 Season of Fear (TV film)
1987 Země nikoho
1986 Extrémy
Who Is Julia? (TV film)

TV seriály

2005 JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
1997 Soul Man (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Post Mortem (S03E12)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Znovu se vrátí šťastné dny (S01E01)
Joe Bob's Drive-In Theater (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace