foto

Sidney Sheldon

  • nar. 11.2.1917
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 30.1.2007 (89 let)
    Rancho Mirage, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
1994 Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá (TV film)
Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (TV film)
1991 Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1968 Stín na zemi (TV film)
1962 Jumbo Billyho Rose
1961 All in a Night's Work
1957 The Buster Keaton Story
1956 Anything Goes
Pardners
The Birds and the Bees
1955 You're Never Too Young
1953 Dream Wife
Remains to Be Seen
1952 Just This Once
1951 No Questions Asked
Rich, Young and Pretty
Three Guys Named Mike
1950 Annie Get Your Gun
Nancy Goes to Rio
1949 Písně z Broadwaye
1948 Velikonoční přehlídka
1947 The Bachelor and the Bobby-Soxer
1942 She's in the Army
1941 Mr. District Attorney in the Carter Case - původní scénář
South of Panama

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1967 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Swinging Bachelor (S02E30)
My Master, Napoleon's Buddy (S02E28)
A Secretary Is Not a Toy (S02E26)
další epizody (12)
1966 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Author (S02E16)
Jeannie Breaks the Bank (S02E15)
The World's Greatest Lover (S02E14)
další epizody (28)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Hero? (S01E02)
The Lady in the Bottle (S01E01)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
1955 Stage 7 (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1993 Cizinec v zrcadle (TV film) - kniha
1992 The Sands of Time (TV film) - kniha
Zvězda šerifa - kniha
1988 Větrné mlýny bohů (TV film) - kniha
1984 Obnažená tvář - kniha
1983 Rage of Angels (TV film) - kniha
1979 Pokrevní příbuzní - kniha
1977 Druhá strana půlnoci - kniha

TV seriály

1999 Joi (TV seriál) - kniha
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál) - kniha
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál) - kniha
1984 Master of the Game (TV seriál) - kniha
1970 Nancy (TV seriál) - kniha

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1991 Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1951 Three Guys Named Mike

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1970 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Chili King (S05E26)
One Jeannie Beats Four of a Kind (S05E25)
Hurricane Jeannie (S05E24)
další epizody (12)
1969 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Never Put a Genie on a Budget (S05E14)
Jeannie, the Matchmaker (S05E13)
My Sister, the Home Wrecker (S05E12)
další epizody (17)
1968 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Blackmail Order Bride (S04E26)
Jeannie and the Secret Weapon (S04E25)
Jeannie-Go-Round (S04E24)
další epizody (23)
1967 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Fly Me to the Moon (S03E01)
The Mod Party (S02E31)
My Master, the Swinging Bachelor (S02E30)
další epizody (16)
1966 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Author (S02E16)
Jeannie Breaks the Bank (S02E15)
The World's Greatest Lover (S02E14)
další epizody (31)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Too Many Tonys (S01E15)
What House Across the Street? (S01E14)
Russian Roulette (S01E13)
další epizody (15)

Producentská filmografie

TV seriály

1967 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, Napoleon's Buddy (S02E28)
There Goes the Bride (S02E27)
A Secretary Is Not a Toy (S02E26)
další epizody (11)
1966 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Author (S02E16)
Jeannie Breaks the Bank (S02E15)
The World's Greatest Lover (S02E14)
další epizody (20)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Too Many Tonys (S01E15)
What House Across the Street? (S01E14)
Russian Roulette (S01E13)
další epizody (15)

Host

TV pořady

1993 Whicker's Miss World (TV pořad)