foto

Grzegorz Warchoł

  • nar. 31.8.1947 (72 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2012 Den žen
Sztos 2
2010 Belcanto
Mała matura 1947
2006 Palimpsest
2005 Czas surferów
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
1997 Kroniki domowe
1996 Wirus
1995 Cwał
Ten, co hraje z talíře
1994 Tři barvy: Bílá
1992 Tak, tak
1989 Fotbalový poker
Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
Obywatel Piszczyk
1986 Prywatne śledztwo
1984 111 dni letargu
1977 Případ Gorgonová
Wesolych swiat (TV film)
Wolna sobota (TV film)
1976 Spokój (TV film)
1975 Poznamenaní strachem
Strach
1971 Kocie slady (TV film)

TV seriály

2020 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 1 (E01)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Bažina (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Insulina (S13E01)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Święta Rodzina (S08E03)
2009 Przystań (TV seriál)
Rywale (E11)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wypadek (S01E13)
2004 Dziki (TV seriál)
2003 Męskie-żeńskie (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Nie tylko dla dorosłych (E26)
Plan (E10)
Sukces (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog X (E10)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Przydział (E01)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1976 Wakacje (TV seriál)
Zezem (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Mám ráda netopýry

TV seriály

2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2004 Dziki (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1981 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1994 Polska śmierć

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky