Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve třetím filmu ze série Láska na kvadrát se zdá, že vášnivý románek Moniky a Enza skončí jako v pohádce. Nečekané odhalení ale nakonec pořádně zamíchá kartami. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

mia.com 

všechny recenze uživatele

Sice to bylo trochu vtipnejsi a sviznejsi nez dvojka, jenze misto sexy typka sledujeme neskutecne otravnou zenstinu. Kazdopadne celkove jsme mohli zustat jen u prvniho dilu a dalsi dva si odpustit. Nic noveho pod sluncem. Ve dvojce hlavni dvojici jakoze ma rozdelit ten sexy typek, ve trojce samozrejme naopak ta otravna zenska. A hlavni hrdinove? On desnej tupec a ona zakysla prdel. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vo všetkých tých romantických komédiách našej doby sú obaja nepripravení na vzťah, potom sa ako tak pripravia, no nie sú pripravení na manželstvo, a keď aj toto prekonajú, tak nie sú pripravení na dieťa. A to už majú skoro 40 rokov. Tak kedy budú pripravení? Na dôchodku s viagrou  a s maternicou už len do počtu? ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série stála za prd už od prvního dílu z neznámého dílu to Poláci roztáhly na 3 díly. Enzo požádá Moniku o ruku a chystá svatbu , aby ji mohl udělat v kostele musí se udobřit s bývalkama (zajímavé , že to, že není pokřtěný nevadilo) co se jmenují Eva těch je více a nakonec ji najde a zjistí, že má syna co je prý jeho. Vezme ji k sobě a stará se o kluka pak ho pozve i do svého podkástu o autech a má úspěch. Monika mezitím dělá ředitelku jelikož minulý ředitel šel do důchodu a chodí tam na inspekci bývalý ředitel z dvojky co se postarala o jeho vyhození. Ten po ní chce, aby vyhodila ty dvě ženské z předchozích dílů (tu co má věčně cigáro v ruce a její kamarádku)   jelikož jsou staré a nemoderní. Jediná ´´vtipná,, scéna je ta jak mluví s těma bývalkami jinak nic celé to působí televizním a levným dojmem  . Ztráta času to asi není pokud chcete něco hodně nenáročného. Když to porovnám s tímhle Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu! (2023) co vyšlo o den později tak to druhé je o cosi lepší. 20 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Posledný diel, podľa môjho skromného názoru zbytočne roztiahnutého príbehu do troch filmov, poľského „romkomu“ mal v sebe určitý potenciál posunúť daný priebeh trochu iným smerom. Ten však zostal nevyužitým. Low level „romkom“ v produkcii Netflixu, tak ako sme na to už zvykli. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama