foto

Jens Münchow

  • nar. 13.3.1971 (47 let)
    Löningen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Houston
Polizeiruf 110 - Fischerkrieg (TV film)
2012 Balthasar Berg - Sylt sehen und sterben (TV film)
Mord in Ludwigslust (TV film)
2011 Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
2010 Hochzeitspolka
2009 Butter bei die Fische (TV film)
Kocour v botách (TV film)
Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
2007 Armin
Du Gehörst mir (TV film)
2006 FC Venus
Kámoš
Lulu (TV film)
Neandertal
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Die blaue Grenze
Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
V cizí kůži
2004 Erbsen auf halb 6
2003 Narren
Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Einer stirbt immer (TV film)
Königskinder
2001 Ich muß gehen
2000 Der Zufall und das Ende

TV seriály

2013 Kriminalista (TV seriál)
Klan Sobottkových (S08E02)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
Zwei Engel für Amor (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Svědkyně (S08E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace