foto

Louise Monot

  • nar. 30.12.1981 (39 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mémoire de sang (TV film)
2017 Everything Is One Thing
2014 Le général du roi (TV film)
Où es-tu maintenant? (TV film)
The After (TV film)
2013 Girl on a Bicycle
Meurtres à Saint-Malo (TV film)
2012 Picassova parta
Plan de table
2010 Mademoiselle Drot (TV film)
Milosrdné lži
Svatební dort
2009 OSS 117: Ztracen v Riu
2008 Béthune sur Nil (TV film)
MR 73
2007 L'Avare (TV film)
Vydržet se ženou
2006 Anděl ohně (TV film)
Hell
Půjč mi svou ruku
2005 Skrývaná láska (TV film)
2004 Nos vies rêvées (TV film)
À poil!
2003 Deuxième vérité, La (TV film)
2001 Parents pas comme les autres, Des (TV film)

TV seriály

2020 Une belle histoire (TV seriál)
2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Špionka, která milovala Murdocha (S12E05)
2017 Calls (TV seriál)
2025 Boîte Noire (Boeing 747) (S01E09)
2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2008 Scénarios contre les discriminations (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Myster Mocky présente (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
2002 Ligne noire, La (TV seriál)
Škola života (TV seriál)
Usurpation d'identité (E23)
Partir, revenir (E22)
Un jeu cruel (E21)
další epizody (17)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Telle mère, telle fille (S01E01)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Un homme en colère (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky